fbpx

Пријавување на докторски труд

ПРИФАТЕНИ ТЕМИ ЗА ДОКТОРСКИ ДИСЕРТАЦИИ НА ЕКОНОМСКИОТ ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Одлуки на научно-наставнички совет за прифатени теми:

70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.