Распоред за Втор колоквиум – Летен семестар 2023

31.05.2023


30.05.2023

29.05.2023

27.05.2023

26.05.2023

25.05.2023


23.05.2023


22.05.2023

20.05.2023

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.