Ретроспектива на 2021 година

365 дена позади нас со многу организирани настани, работилници, конференции, школи…

Ние како Економски факултет-Скопје, УКИМ ќе ја запаметиме изминатата 2021 година по тоа што беше ПОЛНА година во која трудољубиво ги поместувавме границите на сопствените достигнувања…
За тоа што направивме, може да погледнете во следното видео:

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.