Решение за именување членови на избирачки одбори за спроведување на изборите за претседател и членови на Факултетско студентско собрание

Почитувани,

На следниот линк можете да го погледнете решението за именување на членови на избирачки одбори за спроведување на изборите за претседател и членови на Факултетско студентско собрание на Економскиот факултет – Скопје


Линк од решението

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.