fbpx

Термини за внесување оценки во ИНДЕКС

  • Excel Документи со термини за внесување оценки во ИНДЕКС ЛИНК

Студентите задолжително да се придржуваат на објавениот распоред

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.