ТРЕТ ЦИКЛУС: Заверка на зимски и упис на летен семестар 2019/2020

Трет циклус студии: заверка на зимски и упис на летен семестар, 2019/2020

од 24.02.2020 до 28.02.2020 година од 12,00 до 14,00 часот 

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.