Трет циклус – Прелиминарни листи на пријавени кандидати по конкурс за 2023/2024

Почитувани,

На следните линкови можете да ги погледнете прелиминарните листи на пријавени кандидати на Економскиот факултет по конкурс за 2023/2024 година на трет циклус -докторски студии

Организациски науки и управување (менаџмент)

Економски науки

 

Со почит,
Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.