Финална Ранг Листа од ТРЕТ Уписен Рок-Прв Циклус на студии

Почитувани Кандидати,

Во продолжение ви ја доставуваме Финалната Ранг Листа од третиот уписен рок за учебната 2020/2021 година – Прв Циклус студии.

–Финална Ранг Листа по департмани 

Со почит,

Економски Факултет – Скопје 

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.