ФСС – Одлука за распишување на избор за претседател 2023/2024

Почитувани,

На следниот линк можете да ја погледнете одлуката за распишување на избор за претседател и членови на ФСС, како и темплејтот за листа на студенти за поддршка на кандидатура:

 

Одлука за распишување на избори за претседател на ФСС

Листа на студенти за поддршка на кандидатура

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.