Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ВЕБИНАР во организација на Катедрата за финансии

мај 6, 2021 @ 11:00 - 12:00

Почитувани,

со големо задоволство го најавуваме вебинарот во организација на Катедрата за финансии на тема „Финансирањето на локалната самоуправа – предизвици за иднината“. Целта на вебинарот е да поттикне дикусија во врска со актуелни теми поврзани со локалната самоуправа и финансиските предизвици со кои таа се соочува. Дискусијата ќе биде водена од експерти со големо практично искуство во областа.

Онлајн настанот ќе се одржи на следниов ЛИНК 

Сите заинтересирани се добредојдени да ни се приклучат!

Ве очекуваме.

Со почит,

Економски факултет-Скопје, УКИМ

Details

Date:
мај 6, 2021
Time:
11:00 - 12:00
Comments are closed.