Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Онлајн продажбата и однесувањето на купувачите: успешни примери од македонската практика.

март 16, 2022 @ 12:00 - 17:00

Почитувани колеги,

Со големо задоволство најавуваме дека и оваа година Катедрата Маркетинг организира вебинар, кој ќе се реализира на 16 март 2022 година (среда) со почеток во 12:00 часот.

На настанот, истакнатите говорници и докажани маркетинг-професионалци ќе презентираат успешни примери од македонската практика во контекст на онлајн продажбата и однесувањето на купувачите и ќе дискутираат за нивните маркетинг-активности и предизвиците со кои се соочуваат.

Линкот на кој може да се вклучите и да ја следите дискусијата е: https://meet.google.com/wxu-gete-vsu

Сите заинтересирани се добредојдени да го проследат настанот!

Ве очекуваме.

Со почит,

Економски факултет – Скопје, УКИМ

Details

Date:
март 16, 2022
Time:
12:00 - 17:00
Website:
https://www.facebook.com/events/502343208151397/
Comments are closed.