fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Отворен ден на УКИМ – Скопје

август 19 @ 10:00 - 14:00

Драги матуранти, наши идни студенти,

Универзитетот ,,Св.Кирил и Методиј” во Скопје, на 19 август 2022 организира ,,Отворен ден на УКИМ” во периодот 10-14 часот.

Ќе бидат презентирани студиските програми на факултетите, активностите на студентите, центрите за кариера.

Запознајте ги одблиску професорите и студентите, прашајте сè што ве интересира за студиските програми, можностите за стипендирање, слушнете ги искуствата на студентите, нивните активности и вклученост во научноистражувачките проекти, дознајте за можностите за меѓународна размена, за студентскиот живот, за практикантството, за кариерните можности….Во рамки на отворениот ден ќе имате можност и да се запознаете со факултетот и неговите физички капацитети, амфитеатри, компјутерски лаборатории и сл.

Студирајте на Универзитетот со најдолга традиција во нашата земја!

Учете од најдобрите, студирајте на Универзитетот ,,Св.Кирил и Методиј” во Скопје!

 

Економски факултет – Скопје

Details

Date:
август 19
Time:
10:00 - 14:00
Comments are closed.