Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Отворен информативен ден – втор циклус студии

септември 19, 2022 @ 09:30 - 15:00

Почитувани,

На 19.09.2022 година (понеделник) ќе се одржи ОТВОРЕН ИНФОРМАТИВЕН ДЕН за промоција на студиумите на 2 циклус студии, согласно следниот предлог-распоред:
 
1.СТАТИСТИЧКИ МЕТОДИ ЗА БИЗНИС И ЕКОНОМИЈА со почеток во 09.30 часот.
2.СМЕТКОВОДСТВО И РЕВИЗИЈА со почеток во 10.00 часот.
3.МБА МЕНАЏМЕНТ со почеток во 10.30 часот.
4.МАРКЕТИНГ со почеток во 11.00 часот.
5.МОНЕТАРНА ЕКОНОМИЈА, ФИНАНСИИ И БАНКАРСТВО со почеток во 11.30  часот.
6. КОРПОРАТИВЕН ФИНАНСИСКИ МЕНАЏМЕНТ со почеток во 12.00 часот.
7. MBA in STRATEGIC HUMAN RESOURCE MANAGEMENT со почеток во 12.30 часот.
8. ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ И МЕЃУНАРОДНИ ФИНАНСИИ со почеток во 13.00 часот.
9. УПРАВУВАЊЕ ВО ЈАВЕН СЕКТОР со почеток во 13.30 часот.
10. МЕНАЏМЕНТ ВО ОСИГУРУВАЊЕТО со почеток во 14.00 часот.
11. Е-БИЗНИС МЕНАЏМЕНТ со почеток во 14.30 часот.
12. ЕВРОПСКИ ЕКОНОМСКИ СТУДИИ со почеток во 15.00 часот.
 
Настанот ќе биде онлајн на следниот линк https://meet.google.com/bdb-uzcj-zsm
 
Информативните сесии по студиуми е предвидено да ги водат Раководителите и Секретарите на студиумите, со присуство и на предметните професори од соодветниот студиум.
 

ПОВЕЛЕТЕ-ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

Details

Date:
септември 19, 2022
Time:
09:30 - 15:00
Comments are closed.