Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Презентација за Европас и Еврогајденс

април 26, 2023 @ 11:00 - 12:00


Презентација за Европас и Еврогајденс од Националната агенција за европски образовни програми и мобилност на 26.4.2022 година (среда) од 11-12 часот во предавална СМЕБЕ. 

Details

Date:
април 26, 2023
Time:
11:00 - 12:00
Comments are closed.