ИНФЛАЦИЈАТА „НОВ“ ГЛОБАЛЕН ПРЕДИЗВИК ЗА ЦЕНТРАЛНИТЕ БАНКИ – КОЈ Е ОДГОВОРОТ?

Почитувани, Имаме огромно задоволство да ве поканиме на вебинарот во организација на Катедрата за финансии на тема: ИНФЛАЦИЈАТА „НОВ“ ГЛОБАЛЕН ПРЕДИЗВИК ЗА ЦЕНТРАЛНИТЕ БАНКИ – КОЈ Е ОДГОВОРОТ? Датум и време: 31.03.2023 (петок) со почеток од 12:00 часот Линк за вебинарот: https://meet.google.com/eym-vonm-tvd Сите заинтересирани се