Ongoing

Запознајте се со иницијативата „Моќни економисти: Иднина во светот на податоците и вештачката интелигенција“.

📌Семос Едукација поддржана од Американскиот народ преку Агенцијата на САД за меѓународен развој (USAID), во рамки на Youth Actively Create Opportunities, имплементирана од Унапредување на економиите за посилни заедници, во партнерство со Youth Educational Forum (МОФ) и Центарот за претприемачи и развој на менаџери CEED