Станете сајбер лидер: паметен, безбеден и квалификуван!

The Congress Centre, Ohrid, Republic of North Macedonia Ohrid, North Macedonia

Почитувани студенти, со задоволство ве информираме дека Економскиот факултет - Скопје објавува повик за пријавување за учество на 13-та меѓународна летна школа што ќе се одржи под мотото „Станете сајбер лидер: паметен, безбеден и квалификуван“. Интердисциплинарната летна школа за сајбер безбедност ќе се одржи во 

Трета олимпијада по сметководство – „Повеќе од знаење“

The Congress Centre, Ohrid, Republic of North Macedonia Ohrid, North Macedonia

Почитувани студенти, со задоволство ве информираме дека Катедрата по Сметководство и ревизија објавува повик за пријавување за учество на Трета олимпијада по сметководство - „Повеќе од знаење“. Настанот ќе се одржи во периодот од 18-21 септември 2023 г. во Конгресниот центар на УКИМ во Охрид.