fbpx

Отворени позиции за практиканти во рамки на проектот EU for You (Europe House)

B&S Europe https://www.bseurope.com – компанија која е дел од мрежата на Економскиот факултет-Скопје, УКИМ објавува ПОВИК за отворени позиции за практиканти во рамки на проектот EU for You (ЕU House) и тоа:

1.      Практиканти за релизирање настани и кампањи

* Повикот е достапен на Intern Events and Campaigns_v3

2.       Практиканти за управување на мрежи за ЕУ инфо точки

*Повикот е достапен на Intern Networks_v3

3.       Практиканти за социјални медиуми и веб едитирање

*Повеќе информации на Intern Social Media and Web managment_v3

 

КРАЕН РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ е 23.03.2020 година. 

 

Заинтересираните студенти треба да испратат свое CV и писмо на мотивација на следните два контакти

ck@eccf.ukim.edu.mk 

aneta.spirkoska@bseurope.com 

со назнака EU House intern”. 

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.