fbpx

ПОВИК за отворени позиции за платена пракса за позицијата Project Assistant

B&S Europe https://www.bseurope.com – компанија која е дел од мрежата на Економскиот факултет-Скопје, УКИМ објавува ПОВИК за отворени позиции за платена пракса за позицијата Project Assistant.

Повеќе на ToR_Project Assistant Skopje_v2 

 

КРАЕН РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ е 1.04.2020 година. 

 

Заинтересираните  треба да испратат свое CV и писмо на мотивација на следните два контакти

aneta.spirkoska@bseurope.com 

со назнака “Project Assistant”

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.