Почитувани, Заради правилно спроведување на постапката за избор на претставници во Факултетското студентско собрание на Економскиот факултет – Скопје, од студенти запишани на прв циклус студии, дозволете ни да ве информираме дека, Наставно научниот совет со одлука ја определи припадноста на студентите по години. Линк 
Read more
Почитувани, На следниот линк можете да ја погледнете одлуката за изменување на одлуката за избор на претседател и членови на факултетското студентско собрание на Економскиот факултет – Скопје, кои ќе се одржат на ден 15.11.2021 г. Одлука за изменување на одлуката за распишување на избори 
Read more
Почитувани, На следниот линк можете да ја погледнете одлуката за избор на претседател и членови на факултетското студентско собрание на Економскиот факултет – Скопје, кои ќе се одржат на ден 15.11.2021 г. Одлука за избори на претседател и членови на студентско собрание Со почит, Економски 
Read more
Почитувани студенти, Доколку ви е потребна помош за техничко подесување на вашите компјутери и телефони за онлајн полагање во сакале да ве информираме дека во петок (15 јануари) од 14.00 до 15.00 часот ќе се одржи онлајн обука и давање помош за подесување. За да 
Read more
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!
Read more
Lommodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis que penatibus et magnis dis parturient montes lorem, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla onsequat massa quis enim. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero 
Read more
Lommodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis que penatibus et magnis dis parturient montes lorem, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla onsequat massa quis enim. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero 
Read more
Lommodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis que penatibus et magnis dis parturient montes lorem, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla onsequat massa quis enim. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero 
Read more
Lommodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis que penatibus et magnis dis parturient montes lorem, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla onsequat massa quis enim. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero 
Read more
Lommodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis que penatibus et magnis dis parturient montes lorem, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla onsequat massa quis enim. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero 
Read more
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.