Отворен ден на УКИМ

Драги матуранти, наши идни студенти!    ОТВОРЕН ДЕН на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј” во Скопје, на 27 април 2023 во два термина, во   10:00 часот и во  12:00 часот, со физичко присуство на секој од факултетите!  Ќе бидат презентирани студиските програми на факултетите, активностите на студентите, центрите за кариера.  Запознајте