Како до поголема вработливост во услови на дигитализација на економијата

Со големо задоволство најавуваме дека Катедрата по Економија, на 10 мај 2023 година (среда)  организира работилница на тема „Како до поголема вработливост во услови на дигитализација на економијата“.    На работилницата ќе се разговара за прашања поврзани со актуелните предизвици на пазарот на труд во