Calendar of Events

П пон

В вто

С сре

Ч чет

П пет

С саб

Н нед

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

1 event,

-

Како до поголема вработливост во услови на дигитализација на економијата

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

1 event,

Менаџмент заснован на континуирано подобрување, во функција на одржливо управување со промените

0 events,

1 event,

20 години Е-Бизнис

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

1 event,

-

EU4M – Legal training for municipalities #1 (a) Contract Law and (b) Administrative Procedure Law

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,