All Day

Станете сајбер лидер: паметен, безбеден и квалификуван!

The Congress Centre, Ohrid, Republic of North Macedonia Ohrid

Почитувани студенти,   со задоволство ве информираме дека Економскиот факултет - Скопје објавува повик за пријавување за учество на 13-та меѓународна летна школа што ќе се одржи под мотото „Станете сајбер лидер: паметен, безбеден и квалификуван“. Интердисциплинарната летна школа за сајбер безбедност ќе се одржи