Официјално отворање на Јунус центар за социјални бизниси на Економски факултет – Скопје (инаугуративен говор – професор Мохамед Јунус) & Вебинар „КРЕИРАЊЕ БИЗНИСИ БАЗИРАНИ НА ВРЕДНОСТ“

 

 

 Ве молиме регистрирајте се на ЛИНКОТ

После извршената регистрација автоматски ќе добиете 

линк за вклучување на настанот 

 

 

 Повеќе информации за Јунус центарот за социјални бизниси можете да прочитате на линкот. 

Повеќе информации за настанот во АГЕНДА за свечено отварање на Јунус центар за социјални бизниси

 

 

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.